Electroweb S.R.L. reprezentat prin www.electrostil.ro respecta drepturile oferite de Regulamentul (UE) 2016/679 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“Regulamentul general privind protectia datelor” sau “GDPR”).
Electroweb S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Electroweb S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor.

Conform cerintelor Regulamentul (UE) 2016/679 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Electroweb S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dvs. ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor personale sunt pentru serviciile de comunicatii (confirmarea si statusul comenzii, intocmirea facturii si trimiterea coletului). Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.
Potrivit legii, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora.
In cazul in care doriti stergerea datelor personale din baza de date va puteti adresa in orice moment la adresa de e-mail comanda@electrostil.ro.
Serverele noastra de stocare a datelor personale sunt foarte bine securizate, impreuna cu politici aplicate angajatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform Regulamentul (UE) 2016/679.

Transmitem datele dumneavoastra personale urmatorilor colaboratori:
- Angajatului insarcinat cu prelucrarea comenzii.
- Serviciului de facturare (completare factura).
- Transportatorului (completare awb de transport).
- Serviciului de contabilitate.
- Furnizorilor de servicii de plata/bancare.

In cazul în care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.
Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre terte persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

Electroweb S.R.L. va respecta informatiile confidentiale si nu inchiriaza, schimba sau vinde listele din baza de date ale clientilor.
Noi folosim aceste date strict in vederea livrarii corecte si rapide a comenzii.
Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete.

Prin citirea acestei pagini ati luat la cunostinta faptul ca va sunt respectate drepturile prevazute de  Regulamentul (UE) 2016/679.